Bécsi szállodák

::

Szállás Bécsben online kapacitás nyilvántartással

Bécsi szállodák | Olcsó szálláshelyek | 3 csillagos szállodák Bécsben | Szállodák a városközpontban
Vienna HOTELStart
Olcsó Bécsi szállodák - Vienna Hotel Start
Online szállodák   |   Csoportkedvezmények   |   Szállás foglalás
Hotely Videň   |    Hotele Wiedeń   |  Hoteluri Viena 
Vienna alberghi   |  Unterkünfte Wien   |  Bécsi szállodák   |   Hotels Vienna 

Gyakori Kérdések

Hogyan tudok szállást foglalni?

Két módon:
  • töltse ki az érkezés és távozás dátumát, valamint a szobák számát és típusát; a megjelent listán azok a szállodák szerepelnek majd, amelyek a kért időszakra rendelkeznek szabad szobákkal; válassza ki az Önnek megfelelő szállodát és vigye végig a foglalási folyamatot;
  • ha Ön már tisztában van hogy milyen kritérium alapján szeretne szállást keresni (hotel kategória, elhelyezkedés, szolgáltatások, stb.), kattintson a megfelelő szállodalistára és megtekintheti a választékot; ezután válassza ki az Önnek leginkább tetsző szállást és adja meg tartózkodása részleteit, hogy megtudja rendelkezik-e az a bizonyos szálloda szabad szobákkal az adott periódusra - majd vigye végig a foglalási folyamatot vagy válasszon másik szállodát.

Ingyenes az online foglalási szolgáltatás?

Igen, szolgáltatásunk teljesen ingyenes és semmiféle rejtett költség nincs. Önnek csak a szoba árát kell kifizetnie, érkezéskor, a szálloda recepcióján.

Mikor kapom meg a foglalásom visszaigazolását?

Amelyik pillanatban befejezte a foglalási folyamatot, a visszaigazolást azonnal megkapja - a visszaigazolás először a képernyőn jelenik meg, majd megérkezik e-mail-en is postafiókjába.

A szálloda is küld majd visszaigazolást?

A szálloda értékesítési osztálya azonnal megkapja az Ön foglalását, de nem fog Önnek visszaigazolást küldeni. Az automatikus e-mail visszaigazolás, amelyet rendszerünk küld közvetlenül foglalás után, elég a szoba átvételéhez.

Mikor és hogyan kell kifizetnem a lefoglalt szobát?

Önnek a szálloda recepcióján kell kifizetnie a szoba árát, érkezéskor vagy távozáskor (szállodánként különbözik). Minden szálloda elfogadja a készpénzes fizetést, és legtöbb helyen hitelkártyával is fizethet.

A weboldalon szereplő árak kedvezőbbek mint a szállodák saját árai?

Igen, az esetek nagy részében Ön jelentős összeget takaríthat meg, ha Interneten keresztül foglal - ha lekérdezi a tartózkodása dátumát, könnyen összehasonlíthatja az árbéli különbségeket. (A jelentős engedmények oka az, hogy weboldalunkon keresztül naponta több tucat szobát értékesítünk, így partner szállodáinktól jobb árakat kapunk mint amiket az egyéni utazóknak felajánlanak.)

Biztonságosan megadhatom hitelkártya adataimat?

Igen, a rendszerünkön keresztül megadott adatok biztonságát a Thawte Inc. által hitelesített 128 bites titkosítás garantálja - jelen pillanatban ez az Interneten keresztül történő hitelkártya-információ küldés legbiztonságosabb módja.

Mit tartalmaz a szobaár?

Szinte minden esetben a szobaárban benne foglaltatik a reggeli és az adók is. (Abban az esetben ha ez egy szállodára nem érvényes, az információt a szálloda saját aloldalán, valamint a foglalási folyamat elkezdésekor is közöljük.)